За Инолед ООД

Инолед ООД е сред най-бързо развиващите се доставчици на LED осветление в България. Осветителите под марката InnoLED се произвеждат в България и са сред най-добрите в класа си в Европа. Ние предлагаме на клиентите си както качествено осветление, така и високо ниво на обслужване.


Висококачествени LED осветители

ОПТИМ ЛЕД се стреми да бъде сред най-надеждните и ефективни доставчици на LED осветление в България. Компанията е основен представител на InnoLED за България.
Освен продуктите на InnoLED компанията предлага и висококачествено осветление на марките OSRAM, LEDVANCE, Philips и др.


Услуги свързани с осветлението

Оптимум ЛЕД предлага широка гама от услуги свързани с осветлението като: консултации, посещения на място, светотехнически симулации, инсталиране на осветителите и др.

Търсите надежден доставчик на осветление?


Осветление предлагано от Инолед ООД

Осветлението на InnoLED се произвежда в България в условия на серийно производство и под одит от страна на водещите доставчици на компоненти, сред които е и Philips.

Осветителите InnoLED  се отличават със своя метален корпус, позволяващ отлично охлаждане и устойчивост към влияния на околната среда, и вложените висококачествени компоненти на Philips, OSRAM, TRIDONIC и CREE.

Всички осветители InnoLED се произвеждат по поръчка, което осигурява изключително голяма възможност за адаптация към нуждите на клиентите

СОФИЯ

Централен офис

Инолед ООД е надежден доставчик на качествено LED осветление
+ 359 895 466 673

www.innoled.eu

customer.service@innoled.eu

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Обслужваме клиенти на цялата територия на България
НЕКА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА

Следете активността ни в социалните мрежи