Доставка и монтаж на LED пури 2х120см (5 години гаранция)

29.99 лв. без ДДС

Спестявания за гаранцията*: 199.58лв.
Мощност: 2х18 W
Замества: 2х36W луминисцентна
Светлинен поток: 2х2,100 lm
Светлинен добив: 120 lm/W
Гаранция: 5 години
Номинален живот: >15 000 часа
Цокъл: G13/T8
Размер: 1,200мм
Въртящи се капачки: ДА

Product Description

Бюджетно решение за замяна на конвенционални луминисцентни пури с 2 пъти по-ефективни LED пури. Този пакет включва демонтаж на съществуващото луминисцентно осветление, преокабеляване на осветителното тяло за LED пури, монтаж на LED пури и подмяна на дефектирали фасунги (ако се налага). Подмяната се извършва изключително професионално, за да не Ви създаде главоболя. Влагаме отлични за цената си пури, с приятна светлина (препоръчваме 4,000K). Пурата е произведена от матирано стъкло.

LED пурите са бюджетни решения, за помещения където се търси с минимална инвестиция бързо намаляване на оперативните разходи. Само с помятана с LED пури, консумацията на електроенергия за осветление намалява над 2 пъти. Елиминирането на дросели и стартери, допринася допълнително за спестяването на електроенергия.

В цената са включени всички разходи за труд и материали, включително 2 броя LED пури.
ВАЖНО: При поръчка за подмяна на пури на под 5 броя осветителни тела се доплаща и такса Посещение в размер на 20лв. без ДДС!

* Спестяванията за гаранцията са изчислени на база работа на осветлението 4000 часа/ година, при цена на ел. енергията и всички такси и надбавки в размер на 22ст./кВч. Не са включени разходите за подмяна на луминисцентни пури и очакваното повишаване на цената на ел. енергия.

За поръчки и допълнителна информация:
02-427-6668
СОФИЯ

Централен офис

Инолед ООД е надежден доставчик на качествено LED осветление
+ 359 895 466 673

www.innoled.eu

customer.service@innoled.eu

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Обслужваме клиенти на цялата територия на България
НЕКА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА

Следете активността ни в социалните мрежи