DUST UNI LITE

79.99 лв. без ДДС

Мощност: 35 W
Светлинен поток: 4,500 lm
Светлинен добив: 130 lm/W
Гаранция: 5 години
Очакван живот: >50 000 часа
Размери [mm]: 1,200x89x55
Защита: IP65
Произведено в България

Product Description

InnoLED DUST UNI LITE е светодиоден осветител, специално създаден за нуждите на производствени и промишлени помещения, складове и паркинги. DUST UNI LITE е особено ефективен, когато е монтиран на височина до около 3 метра. Този осветител може да бъде монтиран директно на таван, върху конструкция или да бъде окачен на въжета. DUST UNI LITE е високо ефективен осветител, благодарение на ефективния си разсейвател от висококачествен опал. InnoLED DUST UNI LITE се предлага и в мощност от 35W. Той е отлично икономично решение за помещения където наличието на влага е ограничено.

Инолед ООД не прави компромиси с предлаганото от фирмата LED осветление. InnoLED DUST UNI LITE  е проектиран и произведен изцяло в Европейския съюз и се предлага с 5 годишна гаранция. LED модулите и захранването вложени в него при стандартно изпълнение са на OSRAM.

Инолед ООД препоръчва използването на DUST UNI LITE за помещения с целева стойност на осветеността 300lx и/или монтаж на височина до около 3 метра.

Приложение

Този светодиоден осветител е подходящ за осветление на промишлени помещения, складове, паркинги и др. Този вид LED осветление е особено подходящи за текстилни предприятия, производители на автомобилни компоненти, складове и други промишлени обекти, където няма необходимост от защита срещу влага.

СОФИЯ

Централен офис

Инолед ООД е надежден доставчик на качествено LED осветление
+ 359 895 466 673

www.innoled.eu

customer.service@innoled.eu

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Обслужваме клиенти на цялата територия на България
НЕКА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА

Следете активността ни в социалните мрежи