С Инолед е лесно да получиш качествено осветление

Услуги на Оптимум лед

Инолед предлага редица от услуги, с които се опитваме да улесним в максимална степен избора на клиентите си.


Посещение на място

Без съмнение най-добрият начин да разбереш проблемите и нуждите на клиентите си е посещението на място. Крайния продукт на Инолед е самата светлина на работните места при клиентите ни, а не просто осветителни тела. Това е причина да организираме посещения или добре структурирана комуникация с нашите клиенти, за да идентифицираме техните нужди и потребности. В резултат на тези допълнителни усилия можем да предложим най-подходящото осветление за клиентите си.
По време на посещенията на място екипът на Инолед ще снеме размери на помещенията местата и ще вземат под внимание всички специфични параметри, свързани с осветлението, като например:
– Височина на монтаж;
– Разположение на работните места;
– Изисквания за защита срещу прах и влага;
– Изисквания към материалите;
– Позиция на пътеките за движение на хора и материали;
– Необходимост от високо ниво на индекс на цветопредаване и др;

Искам посещениеСветотехнически симулации

InnoLED предлага на своите клиенти безплатни светотехнически симулации за определяне необходимото осветление за помещенията им. Тези симулации са необходими, за да се подбере най-подходящия вид на осветителите и техните характеристики. По този начин можем да гарантираме, че поставеното ново осветление ще бъде в съответствие с нормативните и фирмени изисквания и практики.
Изготвянето на светотехнически симулации ще:
– Ще изгради увереност, че новото LED осветлени ще отговаря на целевите нива на осветеност
– Ще бъдат предотврати прекалено осветени пространства
– Ще бъдат предотвратени тъмни пространства
– Ще бъде оптимизирана оптичната конфигурация спрямо височината на монтаж

Искам светотехническа симулация

Финансова обосновка

Нашият екип ще ви помогне с финансовата обосновка на инвестициите в LED осветление. Никой не може да бъде сигурен, че преминаването към LED осветление винаги ще има бърза възвръщаемост, все пак едва ли можем да намалим консумацията на изключено осветление, което не се използва.
Ние ще бъдем много прозрачни и реалисти по отношение на икономиите, от които можете да се възползвате, ако изберете нашите осветителни решения. Нашата цел е да дадем на клиентите си реална информация за възвръщаемостта на инвестицията в LED осветление.
Отпиваме се, когато е възможно, да оценим и други нематериални ползи, като например подобряване на възприятието обект, липса на трептене или подобрено цветопредаване. Дори и да не оказват пряко влияние, тези подобрения в работната среда могат да имат значително въздействие върху бизнеса ви. Като например увеличаване на продажбите за търговците, увеличаване на ранното идентифициране дефекти в производството и т.н.

Искам финансова обосновка

СОФИЯ

Централен офис

Инолед ООД е надежден доставчик на качествено LED осветление
+ 359 895 466 673

www.innoled.eu

customer.service@innoled.eu

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Обслужваме клиенти на цялата територия на България
НЕКА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА

Следете активността ни в социалните мрежи